Timp de mai bine de 5 ani m-am confruntat cu dureri ingrozitoare de spate, in zona lombara. Imi era aproape imposibil sau stau pe scaun sa sau sa ma ridic dintr-o singură miscare. Erau momente in care ma chinuiam si cate 3-4 minute sa ma ridic in pat, ajutandu-ma de brate.Le-am ignorat crezand ca este oarecum normal sa am asemena simptome avand in vedere activitatea mea de birou. Situatia a devenit critica la sfarsitul lunii martie, cand, dupa un episod ingrozitor care a durat mai mult de 2 ore, in care am facut o criza extrem de urata, m-am ales cu semipareza la piciorul stang. Am mers la spitalul de urgente Floreasca, la neurologie si am fost programata pentru un RMN. Nu imi simteam piciorul aproape deloc, nu puteam sa opun niciun fel de rezistenta in degete si abia mergeam. Rezultatele au fost pe masura: hernie de disc foarte urata cu programare aproape urgenta la operatie pentru ca starea mea clinica solicita asta cat mai repede.
Nu cred in coincidente, dar fix in momentul in care imi pregateam actele pentru internare, l-am cunoscut pe Draga Alin care a refuzat sa ma lase sa ma operez, spunand ca are o cunostinta despre care imi garanteaza ca ma va face bine fara sa ajung la operatie. Si asa am ajuns la Andrei Simion, care m-a primit la o sedinta “cu ace”
Sincer, nu stiam ce urmează. Ce a urmat?? O sedinta de terapie prin care mi-a introdus in spate,picior si talpa ace…multe ace. Au fost aproape 2 ore in care n-as sti sa descriu durerea pe care o ai in momentul in care ai aprox 10 ace infipte in gamba si esti nevoit sa faci miscari de rotatie si simti cum parca ti se rup muschii.
Rezultatul? Miraculos!!!
Dupa 3 sedinte ma simt perfect, merg normal, nu ma mai doare nimic, piciorul este in proportie de peste 95% refacut si am reusit sa anulez operatia.
In fiecare zi imi fac exercitiile si nu stiu cum as putea vreodata sa ii fiu recunoscatoare acestui om care “m-a pus pe picioare”, la propriu.
Multumesc, Andrei Simion, este o onoare sa te cunosc!
P.S.: inca nu pot sa port tocuri, dar stiu ca o sa o fac curand!