De aproape 4 ani au început durerile pe nervul sciatic. Aveam doar o arsura pe partea stânga pe Gluteus Maximus inițial. Pentru ca ma aflam in Marea Britanie, medicul de familie de acolo m-a trimis la un fizioterapeut. După 3 ședințe eram imobilizat la pat. Imi lua 2 ore sa pot sa ma dau jos dimineața. Spuneau ca e normal, ca ma vindec 🤦🏻‍♂️. După puțin timp am făcut un RMN care arată o mică hernie de disc L4 -L5. Cu toate ca hernia era foarte mică, durerile erau îngrozitoare. Am început sa caut privat terapeuți. Am mers la un chiropractor printr-o recomandare și când m-a văzut a spus ca se teme ca dacă imi face ceva s-ar putea sa rămân paralizat. Am plătit ședința fără sa ma atingă. Altcineva mi-a recomandat un cabinet unde se face acupunctura, cupping și masaj. Mi-au spus ca dacă vreau rezultate trebuie sa iau minim 7 ședințe. Am luat 8, le-am cumpărat ceaiurile și am urmat absolut tot ce mi-au spus. După 8 ședințe, aveam aceeași durere și £750 lire mai puțin.
După un timp alt chiropractor mi-a fost recomandat. A spus minim 4 ședințe ca sa simt o îmbunătățire. Am luat 5. Absolut nimic.
Între timp mergeam și la stat sa văd ce mai spun doctorii de acolo. Aveam senzația ca și-au luat diploma pe vapor spre Anglia. Se produce ca jucăriile chinezești. Uneori nu puteam sa ajung la programări din cauza durerilor, nu puteam sa stau pe scaun sau in picioare și ei ma întrebau dacă am încercat cu paracetamol sau aspirina. Asta după deja 2 ani de când eram înregistrat cu afecțiunea asta. Înțeleg ca trebuie urmate proceduri dar common sense lipsește cu desăvârșire.
Am mers la Câmpina la un centru de refacere cu apa Sărata (și alte minerale) unde am făcut fizioterapie combinate cu exerciții. Nu am simțit nimic. La Brașov am mers la un chiropractor care părea ca știe ce face însă nu am simțit nicio îmbunătățire. Tot la Brașov am mers la un centru de refacere pentru 10 zile consecutiv unde făceam masaj specific și ceva exerciții… fără rezultat. Nu știu dacă le-am enumerat pe toate, nu am încetat niciodată sa caut o soluție pentru mine. Mai multi neurochirurgi mi-au recomandat sa nu ma operez deși as fi vrut din cauza durerilor.

Tot printr-o recomandare am ajuns și la Andrei Simion. Timpul meu era foarte limitat, am reușit sa vin doar pentru 4 zile in țara. In doar 4 zile Andrei a reușit ce n-au reușit toți ceilalti la care am mers înainte. Tot de la Andrei am aflat ca am un început de scolioza. Atâția doctori înaintea lui n-au văzut. In ultimele 3 luni nu am reușit sa dorm o noapte întreaga, ma trezeam la fiecare 2 ore sa iau alte medicamente. După a doua ședința am reușit sa dorm toată noaptea… la fel și a doua și a treia noapte; am motive sa cred ca starea de bine o sa continue sa se imbunătățească. Durerile sunt in remisie și in timpul zilei.

Mulțumesc mult, ai dat dovada de profesionalism, ești un om dedicat iar pasiunea cu care lucrezi depășește cu mult așteptările mele. Sa ne vedem sănătoși!