ALTA TERAPIA CONCEPT

Other Therapy includes various therapeutic principles: Chiropractic (chicropractic soft – Ackermann method), trigger points therapy, neuro-muscular acupuncture dry-needling & myo-fit dry-needling, manual therapy (amatsu tatara, dim mak, tui na, nuad boron, wat po), sport massage therapy and deep-tissue massage + hot-stone therapy & hot patch applications, motion therapy, postural recalibration; all united in a concept of somato-emotional balancing

PRACTICE

REVIEW

 “Maini de aur! Acele sunt magie curata! Am ajuns cu gatul blocat si dupa o sedinta de ace mi-a trecut orice durere. Stiam ca terapia cu ace e avion, dar parca uitasem cat de buna e de fapt. Multumesc mult!”
– Andrei Balanica

“Un fizioterapeut excelent si dedicat. Foloseste tehnici mixte pe care le combina pentru rezultate eficace.
Anii multi de experienta si studiile specializate isi spun cuvantul chiar pentru dureri cronice sau recuperari postoperatorii. Multumesc Andrei!”
– George Vlase

codita-alex-review

“Primul om exceptand familia care a ales sa aiba incredere in mine si mi-a fost loial inca din prima zi este Andrei Simion ce mi-a reparat corpul si mintea de n ori. Omule, iti sunt dator si nu am sa te uit niciodata.”
– Codiţă Alex

“Acupunctura de aseară de la maini a fost nu dureroasa, ci foarte dureroasa, însă cu efect garantat! Nu mai am dureri. Multumesc! O sa încerc să nu uit recomandările tale și am să fac exercițiile cât mai corect, cât îmi amintesc.”
– Corina Rotaru

“Mumtumesc Andrei pentru terapia care a functionat de fiecare data ( piriformis rezolvat in o sedinta ; tendinita ; si orice durere lombara si de spate/trapez ) . Am facut o pauza deoarece am fost mai mult plecat si nu am intalnit pe nimeni sa faca o terapie atat de competa . 
– Cristian Michele Nita

“La recomandarea unui prieten am ajuns la Andrei, inca de la prima sedinta de streching, masaj, ace, am simtit diferenta, spatele il simt mult mai liber, pozitia s-a corectat foarte mult, dar in primul rand am descoperit un profesionist, atat in terapie cat si in sfaturile pe care le-am primit.  Multumesc Andrei Simion!
– Alexandru Bogdan Didenco

More

POSTURAL RECALIBRATION EXERCISES

More