Primul review:

“Dupa ce i-am urmărit munca si tehnicile timp de un an de zile am decis să îl contactez.”

Am ajuns la Andrei pe 29 aprilie.Nascuta cu un handicap locomotor si tetrapareza spastica.Totodata cu dureri foarte mari de spate(scolioza/cifoza).Toate aceste probleme cu spatele fiind datorate faptului că toți îți spun că este o poziție compensatorie cauzată din pricina lipsei de echilibru.Concret la 22 de ani trebuie să te mulțumești cu asta pentru că terapeutii clasici dacă îi pot numi astfel sustin cu toată tăria ca nu poti face nimic.Ei bine, se poate!
Am uitat să menționez un mic detaliu ,de altfel foarte important!Acela că nu am mers niciodată singura decât susținută.Cand am ajuns la o prima consultație știam că am un caz dificil.Sansele ca Andrei să îmi preia cazul nu erau foarte mari din punctul meu de vedere.Dupa ce i-am urmărit munca si tehnicile timp de un an de zile am decis să îl contactez. Am făcut-o pentru că Andrei este un om care vine cu un devotament incomensurabil față de meserie și de pacienții săi. Mai jos este doar o mică parte a rezultatelor obtinute printr-o munca titanica combinată cu acupunctură,dezvoltare musculara și sport intens.Toate aceste rezultate fiind obținute în doar câteva luni!
Mulțumesc Andrei Simion!La cât mai multe rezultate împreună!Progresele nu se vor opri aici.Este doar începutul!

 

Al doilea review:

„Buna! Revin cu noutăți! Ce m-a facut sa fac acest lucru? Faptul ca zilele trecute am intalnit un pacient la Andrei Simion care mi-a spus că datorită postarii anteriore a decis să vină la terapie și totodată să schimbe ceva.
Încă de la început discutam cu Andrei că prin exemplul propriu mi-ar plăcea să pot schimba ceva.Daca măcar câțiva din cei care au citit povestea mea schimba ceva, mi-am atins scopul!
Cum mă simt? Mult mai bine! Durerile de spate si problemele de respiratie s-au diminuat considerabil.Verticalitate interioară și un psihic puternic am avut mereu,dar fizic, din cauză problemelor,mă simțeam un om împovărat ,mic de înălțime și lipsit de soluții pentru a găsi rezolvare.Cand mă privesc acum, lucrurile stau cu totul altfel.Sunt mult mai înaltă,iar exercițiile care păreau extenuante dau acum rezultatele scontate.Tonus muscular mult mai ferm,mobilitate în mișcări.Nu este totul lapte si miere,in anumite momente clachez,nu mai pot respiraAbia trecând peste limitele tale, poți realiza ceea ce îți dorești.Progresul se dobândește cu lacrimi și mult dinamism.Multumesc Andrei Simion!”

 

Al treilea review:

„Astăzi am mers singură pentru prima dată.Cum a fost? Fantastic,socant totodată, pentru că nu îmi venea să cred că eu fac asta după ce se presupunea ca nu am șanse.
Într-unul dintre materiale veți vedea cum Andrei Simion țipa efectiv la mine.Multi vor considera că este o maltratare psihică ,dar nu este deloc așa.
În momentul acesta psihicul meu este în șoc pana voi asimila faptul că pot merge.Am convenit de comun acord să țipe la mine pentru a mă trezi din acel blocaj psihic.
Multumesc!Este cel mai mare cadou obținut la finele anului acesta.Sunt mândră că te-am cunoscut!Totul va evolua în continuare!Multumesc pentru orele in care, desi ești în timpul tău liber,te gândești ce sa faci pentru evoluția mea.”