“Multumesc Andrei!”

Cu asta cred ca ar trebui sa incep. L-am cunoscut pe Andrei in urma cu aproximativ 5 luni, in cautarea unei solutii pentru durerile de spate/cap pe care le aveam de mai bine de 15 ani. Perioada de timp in care am tot cautat solutii de a le identifica cauza si de a le trata, mergand la mai multi medici cu diverse specializari. Toate incercarile fiind soldate cu esecuri din pacate, ajungand ca Ibuprofenul sa imi fie cel mai bun prieten cel putin 1 saptamana pe luna, in fiecare luna. Andrei m-a uimit de la inceput cu siguranta pe care a avut-o in a identifica si trata de la prima sedinta, problema. Prin terapiile aplicate – masaj, dry meedling, tapeing, exercitii fizice specifice, m-a “rezolvat” si mi-a dat un drum de urmat ca sa stiu ce am de facut in cazul in care reapar. Si acum sunt fericit ca stiu ce trebuie sa fac ori de cate ori simt ca durerea revine. Prin urmare, ca la AA, pot sa spun ca nu am mai luat anti-inflamatoare de atunci. Si e bine.

In plus, la inceput de mai, mi-a sarit genunchiul. Probabil intindere de ligamente, fara ruptura de menisc. Si spun probabil pentru ca inca nu am facut un RMN si, alegand sa nu merg pe varianta medicinei clasice (imobilizare in ghips 2-3 saptamani, fizioterapie, poate si operatie) am mers pe mana lui. Dupa incident, tot prin diverse terapii, am ajuns ca a treia zi sa merg fara sprijin iar in 3 saptamani sa merg 15 km pe zi fara niciun fel de ajutor. Evident ca nu sunt ca inainte si va mai trece ceva timp pina acolo. Dar vad progresele in fiecare zi.
Nu spun ca terapiile practicate de Andrei inlocuiesc medicina clasica. Nu. Dar cu siguranta de foarte multe ori sunt o alternativa viabila. Iar Andrei este un om in primul rand si un specialist foarte bun in al doilea.
Prin urmare, ramane cum am stabilit mai sus: Multumesc Andrei!